Megadeliciosi cu ricotta

Megadeliciosi cu ricotta

Ingrediente:

1 galbenus de ou
1 cutie ricotta
180 g unt moale, la temp camerei
zahar in functie de preferinta
Pudra de vanilie,scortisoara(optional)
220 g fainaĀ  alba tip 650
200 g amidon

Mod de preparare:

Amestecam cu o spatula untul moale cu zaharul si galbenusul,apoi adaugam ricotta si amestecam bine.Incorporam usor toata faina,apoi amidonul si adaugam scortisoara sau pudra de vanilie(optional).Aluatul trebuie sa fie nelipicios si adaugati putina faina pe maini atunci cand il lucrati.Am rupt bucati de marimea unei nuci si le amrulat, aplatizat intre palme si asezat in tava pe hartie de copt.Dupa ce am terminat aluatul ,cu un ciocan de fragezire al carnii am presat usor deasupra fiecarui biscuit pentru ai da o formašŸ„³!Coacem biscuitii la 180 de grade C cu o folie de copt deasupra tavii pentru a nu i arde,timpul variaza in functie de cuptor.Eu i am tinut cam 33 de minute.Spor!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *