Jun 302020
Biscuiti cu gem si cocos

Ingrediente:

4 linguri magiun
8 linguri lapte de cocos(conserva)
1 lingura buna de ulei de cocos topit
1varf cutit bicarbonat
Faina cat sa rezulte o crema densa ,ce nu curge

Mod de preparare:

Se amesteca magiunul cu o lingura de indulcitor(sirop,etc-optional) si se adauga laptele si uleiul topit.Incorporam bicabonatul si faina cu un tel si adaugam faina pana ce obtinem o crema densa asemenea unei budinci ,dar care nu curge.Folosim un posh si turnam in el compozitia de biscuiti.Formam din loc in loc pe hartia de copt cate un biscuit si il aplatizam fie cu o lingura ,fie cu capatul unui tocator de carne ,pe care l am uns cu ulei topit de cocos.Coacem in jur de 20 de minute la 180 de g C(folositi o scobitoare pentru a observa cand sunt gata).Pofta mare!!!🐝🐝🐝


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *