Oct 042019
Biscuiti spirala

Ingrediente:

2 oua
100 g unt moale
1  lingurita rasa bicarbonat (merge si fara)
1 lingura cu varf carob
aprox 350 g faina
Indulcitor dupa preferinta

Mod de preparare:

Frecam untul moale cu zaharul si adaugam ouale.Amestecam bine cubo lingura de lemn si turnam faina amestecata cu bicarbonatul. Incepem sa framantam aluatul cu mana si la nevoie mai adaugam faina pana ce acesta nu se mai lipeste.Impartim aluatul in doua bucati egale.Una dintre bucati o vom framanta cu lingura de carob separat in alt bol.Dam bucatile de aluat la rece (fie la frigider pt 1h,fie la congelator 6 ,7minute).Intindem prima data bucata alba de aluat  cu sucitorul (sub forma de dreptunghi), apoi procedam la fel si cu cealalta si le suprapunem.Rulam sub forma de baton si il dam din nou la rece pentru cateva minute la congelator(pt a putea fi taiat mai usor).Taiem rondele din baton si le asezam in tava.Coacem biscuitii la 180 de grade C pentru cca 13 minute!Pofta mare!!🐝🥳🐝🥳


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *