Jul 252019
Ostropel in bol de mamaliga

 

Ingrediente:

600 ml suc de rosii(rosii date la blender si trecute prin sita pentru a scapa de coaja si seminte)
6 catei de usturoi(3 pisati si 3 taiati felii)
1 piept de cocos de tara fiert si taiat bucati
1 lingurita cimbru uscat
1 lingura amidon de porumb sau faina
patrunjel proaspat

Mod de preparare:

Punem uleiul ,sucul de rosii,cimbrul si usturoiul in cratita la foc mic si lasam sa fiarba.Cand sosul ajunge la punctul de fierbere adaugam si carnea si mai lasam inca 5 minute.Adaugam si usturoiul feliat si mainlasam inca 3 minute la foc mic.Spre final ingrosam sosul cu amidon si adaugam patrunjelul!Faceti o mamaliga mai tare si tapetati vase mici(castronase ) cu mamaliga respectiva si o lasati la racit.Scoateti asa zisele boluri din mamaliga sinle umpleti cu ostropel! Pofta mare!!


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *