May 232019
Biscuiti JEEVA

Voiam demult sa incerc o reteta cu spirulina ,cocos si faina de cocos si iata ca astazi ma declar fericita!!
Nu eram inca  sigura de calitatea produselor existente pe piata asa ca asteptarea mea a fost de bun augur!!Haideti sa va spun si de ce:😊Am descoperit de curand minunatele produse Jeeva pe care le recomand din toata inima atat pentru voi cat si pentru micuti!!
Cate dintre voi stiu ca un ulei de cocos daca nu are o concentratie mare de ACID LAURIC in componenta lui( de preferat peste 50%) si acest lucru trebuie sa se regaseasca pe ETICHETA PRODUSULUI , practic e folosit degeaba??Vin si va recomand fara niciun interes acest produs, deoarece uleiul Jeeva https://plantum.ro/uleiuri/8856-ulei-de-cocos-500ml-raw-organic-extra-virgin-52-acid-lauric-si-certificat-kosher.html este pur organic si contine 52% ACID LAURIC si CERTIFICAT KOUSHER,acid ce se gaseste din abundenta in laptele matern!!!Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentratie ridicata de acizi grasi cu lant mediu. Acesti compusi activi au o actiune specifica in organism, care poate provoca o serie de reactii pozitive. Principalele proprietati ale uleiului de cocos sunt cele antimicrobiene, antibacteriene si antifungice.CERTIFICATUL KOUSHER semnifica faptul ca pe acea banda de ambalare unde a fost ambalat uleiul de cocos nu s-au mai ambalat si alte tipuri de alimente ( nuci, seminte, carne, lapte, oua ) . Dupa cum stiti pe eticheta multor produse din comert se regaseste textul ” poate prezenta urme de nuci , seminte, lapte , oua, etc… ) ingrediente la care multi copii sunt alergici. In concluzie acest ulei de cocos este cat se poate de PUR
De asemenea faina de cocos 👉 https://plantum.ro/faina-tarate-bio-naturale/11066-faina-de-cocos-premium-500gr.html?search_query=Faina+de+cocos&results=297  este una pura fara aditivi si este o alternativa naturala la faina de grau fara gluten.Am colorat acesti biscuiti cu spirulina 👉https://plantum.ro/spirulina/12323-organic-spirulina-powder-150-g-natures-aid.html?search_query=Spirulina&results=75 si nu doar pentru a obtine o culoare frumoasa,ci pentru ca este o sursa buna de vitamine si minerale bogata in aminoacizi !!Cuvantul “Jeeva”in limba indiana inseamna “plin de viata” asa ca.. cine nu si doreste sa fie plin de viata??😊Gasiti aici👉 https://plantum.ro/ minunatele produse folosite in reteta mea plus multe altele ce va vor fi de folos cu siguranta!!!

Ingrediente:

3 albusuri
1 lingurita  rasa spirulina https://plantum.ro/spirulina/12323-organic-spirulina-powder-150-g-natures-aid.html?search_query=Spirulina&results=75
1 lingura zahar
125 grame faina de cocos👇 https://plantum.ro/faina-tarate-bio-naturale/11066-faina-de-cocos-premium-500gr.html?search_query=Faina+de+cocos&results=297
1 lingura ulei de cocos👇 https://plantum.ro/uleiuri/8856-ulei-de-cocos-500ml-raw-organic-extra-virgin-52-acid-lauric-si-certificat-kosher.html
1 lingurita pudra de vanilie

Fructe:zmeura ,felii de banane

Mod de preparare:

Batem albusurile spuma cu lingura de zahar,adaugam si incorporam spirulina usor cu o spatula.Amestecam faina de cocos cu pudra de vanilie si le incorporam si pe ele usor in compozitia de albus.Pasta obtinuta o vom aseza intr o punga/pos,iar din loc in loc pe hartia de copt in tava formam biscuiti.Aluatul este putin pretentios din cauza fainii de cocos asa ca am rotunjit biscuitii usor cu mana.
Lasam biscuitii sa se odihneasca 5minute.Coacem in cuptorul preincalzit la 160 de grade C pentru 15 minute.Cat biscuitii sunt la cuptor amestecam si pasam fructele cu ulei de cocos si putina zeama de lamaie. Cu crema obtinuta umplem si lipim biscuiteii.Servim cu pofta!!!


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *